TUNCELİ / MERKEZ - Hacı Bektaş Veli Bilim ve Sanat Merkezi

Hacı Bektaş Veli Bilim ve Sanat Merkezi

ATATÜRK MAH. HAYAT BOYU ÖĞRENME SK. OKUL BLOK NO 9 MERKEZ / TUNCELİ
Vizyon
Öğrenmeyi bir ihtiyaç, üretmeyi bir zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsenmiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten, demokrasi kültürüyle yoğrulmuş bir kurum, tüm toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır: “Bir yetenek gelişir, dünya değişir.
Misyon
Tunceli Hacı Bektaş Veli Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz; "Bireyselleştirilmiş, zenginleştirilmiş, farklılaştırılmış, hızlandırılmış proje merkezli eğitim uygulamalarıyla; özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik anlayışa sahip ve mutlu bireyler yetiştirmektir."
Öğretim Şekli :
Hafta içi 16:00-19:30 Hafta sonu 10:00-16:00
Minibüs ve Belediye otobüsü
Servis bulunmamaktadır.
İl merkezine 3 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı - TeknoFest - LegoMaster of Tunceli
Diğer Hususlar
Tunceli Hacı Bektaş Veli Bilim ve Sanat Merkezi; İlimiz merkez ve ilçelerinde eğitim gören ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek bilimsel düşünme ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, problem çözen bireyler haline gelmelerini, onlara gerçek yaşamda öğrenme fırsatları ve özel eğitim aktiviteleri yoluyla sağlayan bir eğitim kurumudur.